BU BAYRAM ÇOCUKLARIN OLSUN! -YEDİ-

Pedagoji Derneği olarak 7 bayramdır bayramlarda küçük hediyelerle çocukları sevindiriyoruz. Bunu sizlerle yapıyoruz. Her bayram gönüllülerimizi harekete geçiriyoruz, onlara belirlediğimiz oyuncaklardan 10 tane alıyorlar ve 10 çocuğa hediye ediyorlar. Neden mi bunu yapıyoruz? Çünkü çocuklara hatıralarda kalacak bayramlar hediye etmek istiyoruz.

Projemiz, bu metni okuyan sizlerle hayata geçecek. Yapacağınız iş çok basit. Bayramda çevrenizde gördüğünüz 10 çocuğa hediye paketi içinde 10 hediye vermek. Bu bayram için seçtiğimiz hediye ‘ZEKA KÜPÜ’. Bu hediye ile amacımız çocukların düşünme yetilerini geliştirmek.

Alternatif Oyuncaklar: Dilerseniz daha önceki projelerimizde kullandığımız kumbara, kitap, kum saati, topaç, büyüteç ve mızıka oyuncaklarından da alabilirsiniz.

Neler Yapmam Gerekiyor?

1) En yakın oyuncakçıya ya da kırtasiyeye gidin. 10 adet zeka küpü alın. Hediye paketi yaptırın.

2) Bayram boyunca zeka küplerini yanınızda taşıyın ve kapınıza gelen ya da sokakta gördüğünüz 10 çocuğa hediye edin.

3) Projeye katılanlar arasında yer aldığınızı göstermek için buraya tıklayın ve adınızı, soyadınızı ve katıldığınız ili (Örn. Yusuf İşlek, Ankara) bize gönderin. Projemize katıldığınızı Facebook etkinlik sayfamızda da belirtebilirsiniz.

4) Dilerseniz aldığınız oyuncakların fotoğrafları Facebook etkinlik sayfamızda, ya da Twitter’da bizimle paylaşın.

Haydi hep birlikte diyelim: Bu Bayram Çocukların Olsun!