BU BAYRAM ÇOCUKLARIN OLSUN! -DOKUZ-

Pedagoji Derneği olarak 8 bayram, bayramlarda küçük hediyelerle çocukları sevindirdik. Bunu bize ve çocuğa gönül veren sizlerle gerçekleştirdik. Her bayram gönüllülerimizi harekete geçirdik. Onlar belirlediğimiz oyuncaklardan 10 tane aldılar ve çevrelerindeki 10 çocuğa hediye ettiler. Neden mi bunu yaptık? Çünkü çocuklara hatıralarda kalacak bayramlar hediye etmek istedik.

2015 Ramazan Bayramı’nda bu projemizi Yeryüzü Doktorları Psikososyal Destek birimi ile Afrika’da gerçekleştiriyoruz. Sizlerden aldığımız SMS’i bayram günlerinde oyuncak olarak Kenya ve Kongo’da yetimhanede kalan çocuklara hediye edeceğiz. Niyetimiz Afrika’nın çocuklarına güzel bayram hatıralarını miras bırakmak.

Ne Yapmam Gerekiyor?

Yapmanız gereken işlem çok basit. Cep telefonunuzun SMS kısmına OYUNCAK ve 6612’ye gönderin. Her bir SMS ile Kongo ve Kenya’da bir çocuğa oyuncak hediye etmiş, çocukların yüzünde gülücükler açtırmış olacaksınız. Projeyi çevrenize duyurarak daha fazla çocuğa oyuncak hediye edebilirsiniz.

OYUNCAK yaz 6612’ye gönder.

Bayramda bir çocuğu oyuncakla sevindir.

1 SMS = 1 Oyuncak

* Her bir SMS 5 TL olarak ücretlendirilmektedir.