BU BAYRAM ÇOCUKLARIN OLSUN! -ALTI-

Pedagoji Derneği olarak altıncısını düzenlediğimiz bir projemiz var: “Bu Bayram Çocukların Olsun”  Altı bayramdır çocuklara bayramı yeniden yaşatmak, yetişkinler olarak da bayramda çocukları daha fazla sevindirmek, çocukların bu bayramı/bayramları gelecekte tatlı bir hatıra ile yad etmelerini sağlamak amacıyla bu projeyi yürütüyoruz. Şimdiye kadar binlerce çocuğa ulaştık ve on binlerce hediye dağıttık. Neler mi? Kitap, kumbara, mızıka, büyüteç ve topaç.

Bu proje sizlerle birlikte ancak hayata geçebiliyor. Yapacağınız iş çok basit. Bayramda çevrenizde gördüğünüz 10 çocuğa hediye paketi içinde 10 hediye vermek. Bu bayram için seçtiğimiz hediye ‘KUM SAATİ’. Amacımız kum saati ile çocukların zaman algısını geliştirmek.

Neler Yapmam Gerekiyor?

1) En yakın oyuncakçıya ya da kırtasiyeye gidin. 10 adet kum saati alın. Hediye paketi yaptırın.

2) Bayram boyunca kum saatlerini yanınızda taşıyın ve kapınıza gelen ya da sokakta gördüğünüz 10 çocuğa hediye edin.

3) Projeye katılanlar arasında yer aldığınızı göstermek için buraya tıklayın ve adınızı, soyadınızı ve katıldığınız ili (Örn. Yusuf İşlek, Ankara) bize gönderin. Projemize katıldığınızı Facebook sayfamızda da belirtebilirsiniz.

Haydi hep birlikte diyelim: Bu Bayram Çocukların Olsun!