AİLELER İÇİN TAVSİYE KUTU OYUNLARI

Günümüzde ekranlar evlerimizi ve çocuklarımızı istila etmiş durumda. Eğlenmeye ve oyuna ihtiyaç duyan çocuklarımız vakitlerinin büyük bir çoğunluğunu ekran karşısında geçirmeye başladı.  Ekranın hayatımızı kuşattığı günümüzde belki de ebeveynlik görevlerinin en önemlisi çocukların ekran ile olan ilişkisini düzenlemek. Bu ilişkiyi düzenlerken ve çocuklarımızı ekrandan uzak tutarken onlara çeşitli alternatifler de sunmak durumundayız. Üstelik aile birlikteliğimizi güçlendirmeye de ciddi ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz.

Pedagoji Derneği olarak bu bilinçle hem çocukları ekrandan uzak tutacak hem de aile birlikteliğini oluşturacak çalışmalara önem veriyoruz. Daha önce tavsiye ev oyunları adı ile bir seri yayınladık. Şimdi de ailecek oynanabilecek geliştirici ve eğlenceli kutu oyunlarını sizler için derledik. Oyunlarımız genel olarak 7 yaş üstü çocuklar için uygundur. Bu vesile ile temenni ederiz ki evlerimizde ekranın kapladığı alan küçülür, birlikte yaptığımız eylemler büyür.

TAVSİYE KUTU OYUNLARI

1. AbaloneAsmodee