turkiyepedagoji@gmail.com

0212 487 04 05

Ailemde Çocuk Var projesi derneğimizin düzenlediği güzel projelerden biri. 2012 başlarken anne-babalara dedik ki: “Siz de 2012′de hayatınızda çocuklarınızla birlikte daha çok paylaşımda bulunmak istiyor ve aşağıdaki metne imza atıyorsanız, isim, soy isim, adres ve telefonunuzu bize gönderin. “Ailemde Çocuk Var” sertifikasını evinize gönderelim.” Ailemde Çocuk Var sertifikası aşağıdaki metni içeren bir sertifikaydı ve bilinç kazandırmayı hedefliyordu.

***

“Bir yılı daha geride bıraktım. Her yeni yıl, her başlangıç, yeni hayaller ve hedeflerle başlar. 2012 yılında hedeflerim ve hayallerim arasında çocuklarıma daha çok yer vereceğim. Bu yıl ailemle ve çocuklarımla daha fazla vakit geçirmeyi, bu yıl içinde çocuklarıma daha çok sarılmayı, onlarının gözünün içine daha çok bakmayı düşünüyorum. Çocuklarımı onların yüzlerine bakarak daha fazla dinleyemeye, onlarla daha çok sohbet etmeye niyetliyim. Onların benimle oynamaktan hoşlandıkları oyunları onlarla daha çok oynamaya çalışacağım. Çocuklarım bana gönderilmiş en büyük hediyelerden biridir. Sevilmeleri için bir şarta ihtiyaçları yoktur. Bu nedenle bu yıl çocuklarımı karşılıksız seveceğim. Bu sevgim okul başarısı, onların akıllı-uslu olmaları gibi konulara bağlı olmayacak. Çocuklarıma olan sevgimi, onlara her gün derin bir şekilde hissettirmek zaten üzerime düşen en büyük görev. Bunun yanında çocuklarımla daha iyi vakit geçirmek adına, daha çok okuyacak, daha çok araştıracak, uzmanlara daha çok kulak vereceğim. Kısacası bu yıl, ailemin ve çocuklarımın daha çok farkında olacağım.

***

2012 Ailemde Çocuk Var Projemizle İlgili Yorumlar

“Çalışmalarınızı destekliyor ve beğeniyorum benimde evimde çocuklarım var sizlerle iletişim halinde olmak istiyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyor başarılar diliyorum.” (Meral Özdemir)

“Haber 7 deki haberinizi okudum ve altına seve seve imzamı atarim, gruba kaydolmak isterim fakat yurt dışındayım katılmam mümkün mü? Saygılar.” (Fatma Ankaralı)

“Kutsal emanet olan çocuklara ehemmiyet veren herkese ve hususen derneğinize çok teşekkür ederim.” (Nurettin Korkmaz)

“Ben ve eşim de çalıştığımız için ne kadarda akşamları ilgilensek yine de yazınızdaki gibi eksiklerimizin olduğunu düşünüyorum. Evimin kapısına asmak için ailemde çocuk var sertifikasını göndermenizi rica ediyorum.” (Songül Yılmaz)

“Geç saate kadar çalışan biri olarak hata yaptığımın farkındaydım. Vaktimi çocuklarıma ayırmam gerektiğini bana hatırlattığınız için teşekkürlerimi bildiririm.” (Abdülbaki Kızmaz)

“Merhaba, Güzel uygulamanız için teşekkürler. Farkındalık oluşturmak adına enfes bir çalışma.” (Harun Kadıoğlu)

“Güzel bir proje. Söylediklerinizi hayatımızda aile olarak uygulamaya çalışıyoruz. Tebrik eder, hayırlı günler dilerim.” (Selahattin Çetin)

“Sertifika ile ilgili herhangi bir çelişkim olmadığı gibi, destekliyorum. Çocuklarımız geleceğimizdir, kendi çocuğumuz kadar başka çocuklara da ulaşmamız gerekli. Başarılar dilerim.” (Kenan Ceylan)

2012 Ailemde Çocuk Var Projemize Katılanlar

Abdürrahim Karakurt – Konya / Adnan Eğdir – Denizli /Arif Taş – Şanlıurfa / Aysel Dereli – İstanbul / Ayşe Durul Aslan – İstanbul / Ayşegül Aygün – Ankara /Ayşegül Yavuz – İstanbul /Ayşenur Kahraman – Denizli / Ayşin Ceylan – Kütahya / Azize Atar – İstanbul / Banu Yaşar – İstanbul / Beyza Begüm Yüksel – İstanbul / Burhanettin Gökçe – Şanlıurfa / Büşra Canseven – İstanbul / Didem Kaştan – İzmir / Dilek Vardar – İstanbul / Erdem Baş – İstanbul / Ergün Yüksel – İstanbul / Esra Gönül Sevim – İstanbul / Eşref Bollukçu – Malatya / Fatma Ankaralı – ABD / Fatmagül Bıyıklı – İstanbul / Faruk Taşpınar – İstanbul / Harun Kadıoğlu – Kahramanmaraş / Halil Uslu – Antalya / Hasan Pala – Osmaniye / Hatice Kübra Ergün – Ankara / Hüseyin Er – Denizli / Hüseyin Güner – Kahramanmaraş / Kader Çınar – Aydın / Leyla Yalçın – İstanbul / Mehmet Akif Alpaydın – Amasya / Mehmet Teber – İstanbul / Mehmet Yaşar – İstanbul / Meral Özdemir – İstanbul / Meriç Özel – İzmir 7 Muammer Küçükyazıcı – İstanbul / M. Ubeydullah Hocagil – İstanbul / Murat Karaçam – İstanbul / Negahan Gülerce  – İstanbul / Nesrin Kır Alkan – İstanbul / Nilay Demirci – Ankara / Nurettin Korkmaz – Şanlıurfa / Nurullah Demir – İstanbul / Ömer Fidan – Konya / Özge Çubuköz – İstanbul / Pınar Uslu Kuvvetli – Ankara / Ramazan Uslu – İstanbul / Salih Kaştan – İzmir / Selahattin Çetin – İstanbul / Serhat Sevim – İstanbul / Songül Yılmaz – İstanbul /Sultan Kapusuz – İstanbul / Yasemin Dönmez – İstanbul / Zehra Maraş – İstanbul / Züleyha Taşpınar – İstanbul

Projemize katılan tüm ailelere teşekkür ederiz.

Hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın

To Top ↑