turkiyepedagoji@gmail.com

0212 487 04 05

Pedagoji Derneği olarak 9 bayramdır, bayramlarda küçük hediyelerle çocukları sevindirdik. Bunu bize ve çocuğa gönül veren sizlerle gerçekleştirdik. Her bayram gönüllülerimizi harekete geçirdik. Onlar belirlediğimiz oyuncaklardan 10 tane aldılar ve çevrelerindeki 10 çocuğa hediye ettiler. Neden mi bunu yaptık? Çünkü çocuklara hatıralarda kalacak bayramlar hediye etmek istedik.

Projemiz, bu metni okuyan sizlerle hayata geçecek. Yapacağınız iş çok basit: Bayramda çevrenizde gördüğünüz 10 çocuğa hediye paketi içinde 10 hediye vermek. Bu bayram için seçtiğimiz hediye ‘MİSKET’.

Alternatif Oyuncaklar: Dilerseniz daha önceki projelerimizde kullandığımız zeka küpü, kumbara, kitap, kum saati, topaç, büyüteç, mızıka ve rüzgar gülü oyuncaklarından da alabilirsiniz.

Neler Yapmam Gerekiyor?

1) En yakın oyuncakçıya ya da kırtasiyeye gidin. Bir avuç  misket alın. Hediye paketi yaptırın.

2) Bayram boyunca misketleri yanınızda taşıyın ve kapınıza gelen ya da sokakta gördüğünüz 10 çocuğa hediye edin.

3) Projeye katılanlar arasında yer aldığınızı göstermek için  adınızı, soyadınızı ve katıldığınız ili (Örn. Yusuf İşlek, Ankara) bize (turkiyepedagoji@gmail.com) adresine gönderin. Projemize katıldığınızı Facebook Etkinlik Sayfamızda da belirtebilirsiniz.

4) Dilerseniz aldığınız oyuncakların fotoğrafları Facebook etkinlik sayfamızda, ya da Twitter’da bizimle paylaşın.

Haydi hep birlikte diyelim: Bu Bayram Çocukların Olsun!

Yazının PDF halini indirmek için tıklayınız.

Hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın

To Top ↑